Sommar sommar sommar

Äntligen är sommaren här!

Visst har vi väl längtat efter att få cykla runt i kortkort med vinden blåsandes i håret och ingenting att oroa sig över. Glasstrut på Cellos när värmen är som mest kvävande en het sommardag. Vad kan väl vara bättre än att ha lata dagar nere på ribban och doppa fötterna i Öresunds svalkande vann.

Visst är det underbart när solen skiner, fåglarna kvittrar, myggbetten kliar i knävecken och barnen skriker i poolen i grannens trädgård när man ligger och läser en bra pocket från Limhamns bibliotek?!

Grillos i huvudet från den andra grannens genombrända flintastek från Limhamns nya kap (Lidl) medan ens lillfinger kläms i familjens billiga Brassestol.

Sommar är att vakna på morgonen av hetta i rummet, brist på syre, svidande solbränd mage mot lakanen och en dundrande huvudvärk för att man glömde solglasögonen på byrån i hallen innan det bar av på en heldag ute i skinande sol.

Men visst längtar vi efter sommaren varje januari när allt är regnigt, grått och trist!

Njut så länge det varar, det är inte varje dag myggbettet kliar just som solcrèmen kladdar i ansiktet och tröjan svider mot din brända hud.


Och det sägs att McDonald's har god frappe, is it true though?


GLAD SOMMAR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback