Sommarsol och vintervind

Gul

Jo det stammer bra.
Aprilvader i mars. Ena dagen tvingas man pa med tjocka  stora vinterkappan och lurviga varma ullhalsduken, medan man dagen efter kan noja sig med att ta pa sig tunna vindjackan och gympaskorna. Till och med solbrillor och uppknappt i halsen.
Underligt. Paskliljorna forstar inte heller vad det ar som hander. Nastan alla ar total-lurade och har redan oppnat sig for att kolla vad det egentligen ar som pagar runtomkring dem. Sma gula blaogda varelser som maste frysa nagot otroligt sa fort solen forsvinner bakom ett gratt moln for att lata vinden yla piskande kall.
Men sadan ar varen. Opalitlig och onskvard. Jag vill tro att den ar har, och kanner mig ibland lika naiv som de alldeles fortidigt utslagna skillorna nar jag tagit pa mig pa tok for lite klader.


Musica

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JAG
har kopt mig en underbart vacker, inspirerande, njutbar, lysande, sommarfin skiva som bara snurrar, snurrar och snurrar runt i min spelare.

Tonerna virvlar  och  finns tillsammans med dova, glada melodier som kvittrar ut fran hogtalarna.Det ar sa att jag vill ga ut i solen och bara vara och lyssna till musiken som om den kom utifran. Som om den kunde byta ut allt trafikbrummande och bara finnas dar, istallet.

=)


 
Tralla la lallatrall tralla la lalla la

 

Jo men visst ar jag har!

62650-1

Nu finns jag ocksa har.
Precis som sa mnga andra.
Tankte se om det ar roligt.
Om jag hittar nagon lustig filur att flamstramsa med.
Annars kanske jag gar igen.
Mm. Det gor jag nog.

Anna -forresten.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!